chocoMe_all_products.jpg

o chocoMe brendu

chocoMe čokolade su prvi put predstavljene svetu 2010. godine i do sada su se probile na tržišta u preko 40 zemalja. Ovako veliki uspeh za veoma kratak period najbolje govori o kvalitetu chocoMe proizvoda. chocoMe čokolade se prave kombinacijom najboljih čokolada širom sveta, a posipi koji se stavljaju preko čokolada se veoma pažljivo biraju i dolaze sa svih strana sveta.

Sam izgled čokolada govori koliko se pažnje posvećuje prilikom proizvodnje. Sve što čokolade sadrže je maksimalno prirodno onoliko koliko to može da bude. Jedinstvenost chocoMe proizvoda se primećuje u mnogim stvarima, ali ono što je veoma bitno je da se ručno prave što ih čini još posebnijim.

Ovakva i slična čokolada nikada nije bila na našem tržištu i veoma smo srećni i ponosni što upravo firma BREND PLUS ima priliku da bude ekskluzivni uvoznik i distributer ovog veoma posebnog brenda, koji je zvanično stigao u Srbiju sa pozicijom jedinstvene čokolade bez konkurencije na srpskom tržištu. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za chocoMe proizvode i biće nam i više nego drago da Vam dočaramo chocoMe proizvode na poseban način u prostorijama naše firme.

Pratite chocoMe na Instagramu

Saznaj više na:

Pratite chocoMe

  • ChocoMe_Srbija
  • ChocoMe_Srbija