NOVI MIRISI IZ LOCHERBERA

Locherber - MadeleineRose
Rhubarbe Royale
OUDH
INUIT
Kyushu Rice
Locherber - miris Venetai
Locherber- Azad Kashmere
Locherber - Bourbon vanila
Oudh-2018 2.jpg

O LOCHERBERU

Mi verujemo u sposobnost ljudi da transformišu projekte i ideje u jedinstvene kreacije koje podstiču emocije. Zbog toga nastojimo da postavljamo nove ciljeve koji nam pomažu da poboljšamo kvalitet našeg svakodnevnog posla. Stvorili smo nov koncept “LEP ŽIVOT” oslanjajući se na stopostotnu italijansku kreativnost. 

Zbog toga kombinujemo inovativne projekte nasih dizajnera sa kreacijama stručnjaka zanatlija koji proizvode jedinstveni obrazac za nas. 

Naš cilj je da postignemo ravnotežu u celini i da razvijemo taj koncept ljubavi i nege, koje su uvek bila naša inspiracija.

Već tri generacije smo se strastveno i profesionalno posvetili kozmetici,  samouvereni da proizvodimo siguran i izvanredan kvalitet, sklad proizvoda i mirisa. Naši pažljivo birani dragoceni sirovi materijali i opsednutost detaljima izdvajaju LOCHERBER kao jedinstvenu i očaravajuću kreaciju, čineći mesta u kojima živimo posebnim.

Italijanski brend Locherber jos jednom je dokazao autentičnost i kvalitet svojih mirisa na prirodnoj bazi.

OUDH, Banksia, Venetiae, Rhubarbe Royale, Bourbon Vanilla, su samo neki od novih mirisa koji će vas sigurno oduševiti i uveriti u kvalitet koji pruža italijanski brend Locherber. Posetite nas i isprobajte nove mirise koji će, sigurno smo, postati novi hit! 

Pogledajte i ostale proizvode koje imamo u ponudi, a koji se odlično uklapaju sa difuzerima i ostalim Locherber proizvodima. 

SVEĆE

Pratite "Locherber Srbija" profil

  • White Facebook Icon

Facevook stranica

  • Instagram Social Icon

Instagram stranica